"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sreda, 12. oktober 2011

Bolje

Končno sem bolje. Včeraj sem celo tekla. Sicer  ne vem kako sem tekla, ker se mi ni dalo čipa prestavljat. Imam namreč nove superge. Kupila sem jih na vrat na nos. V omari sem imela poleg razpadajočih tekaških superg, dvoje balerinke in zimske škornje, pa ene mal majhne adidaske. Uglavnem nič ni blo primerno za kak športen izlet. Posebej, ker želim v scufanih tekaških copatih odteči 21km in si res ne želim, da mi dan pred maratonom razpadejo. Tako sem si kupla terenski tekaški copat (saj baje zima prihaja). Tole so:


Par kilometrčkov je pa bilo. Copati so mi bili malce pretopli, kar bo za zimo ravno super.  So pa Salomonke eden najbolj prodajanih copatov kot terenski tekaški čevelj in moram reči,  da je izbira precejšna. Po novem se ločujejo tudi na neutralne in pronatarsko - suplinatorske. Jaz sem kupila nevtralne, ker nisem vedela, da lahko dobim pronatorske. Ampak mislim, da me čaka lepa tekaška zima :). V nedeljo pa na bivši domači teren, na zadnji trening pred maratonom.
Vabljeni na:  19. tek ob Savi

5 komentarjev:

  1. @Tilen; predvidevam, da govoriš iz izkušenj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, Salomonke vsi hvalijo.
    Če ni skrivnost, kje si jih pa kupila?
    V naših krajih nimajo pojma, da obstajajo tudi pronatorske! Imajo en model in to je vse!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja to da imajo pronatorske sem ugotovila na netu. Vendar prepozno, sem pa probala 4 različne modele v Intersportu in se odločila po filingu (ker sem jih nujno rabla:))).Tko da ne vem, če imajo v intersportu pronatorske! Drugača jih pa vsi naročajo prek neta, baje da so ful cenej:).

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, saj jaz zase jih prek neta in so res cenejše... moj možek pa bi jih rad pomeril itd...

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!