"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sreda, 13. april 2011

Tinine kučne čarolije 1. ( Who's the smartest )

Ker je prišel čas za kratke rokave in krilca, je prišel tudi čas za pranje puhovk in pakiranje le teh.
S selitvijo smo nabavili tudi sušilec, ki naj bi bil suprtruper, nizko energijski, varčen, pameten, bla, bla... Stal je celo premoženje, sam sem ga nujno  potrebovala ;). Vsaj tako sem prepričevala Manimejkerja in pol celo zimo v njem  sušila le brisače in posteljnino :).  Ja, kaj pa? V nasprotnem primeru,  bi potrebovali še vlažilec za parket.  Ta, pa zagotovo ni poceni. Vsaj tak ne,  ki  bi zadovoljil moje estetske standarde.

No in danes je bil dan, ko naj bi se izkazal pri sušenju puhovk! KATASTROFA!!! Puhovka je bila še vsa zlimana, on pa piska! Kao, on je osušil! Halo!!! Zgledala je kot polit cucek, žal jo nisem fotografirala.
Dam še enkrat notri in čez 10 minut spet piska! Vode v kondenzatorju pa nič!

Pol sem se pa malo poglobila. Ker je pač nek "smart" stroj in ima vgrajen senzor za vlago, je po njegovem to že dosti suho. Hudiča! Isto k otroc, noben nč ne posluša, vsak misli s svojo glavo in je najbolj pameten, pol pa k...  Mal sem zašla!
Torej, na senzor  sem mu položila precej mokro brisačo in poleg njega "suho" puhovko in  ponovila postopek.  Ja, tokrat sem zmagala!!! Še dobr, ker drugače bi me Manimejker linčal. :)))

Evo sem fotografirala brezrokavnik, kjer je učinek manj dramatičen, ampak dovolj nazoren.

5 komentarjev:

  1. ;) vem kakšen je občutek, ko ti ga sušilec serje. Jaz ga sedaj sploh ne uporabljam več, ker mi ga serje sto na uro. Rajši se poslužujem opcije dodatne centrifuge.
    No, dobro si ga prelisičila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :) Zdaj bom tudi jaz bolj pametna od sušilca :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro si ga. Mene je pa moj "nadsmartal" in noče več sušiti,.. šmrk, šmrk...
    Drugače pa, ko sušiš puhovke ali pa kakšne pliškote, vrzi poleg tenis žogice, da ti lepo razbije puh. Se splača, je cunjcka veliko lepša ko pride iz sušilca.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem pa tudi sušila puhovka, na zato poebnem programu, in jo je super posušilo! In ni stvari, ki je jaz ne sušim v sušilcu. No ja, Borisovih plezalk nisem :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja punce me veseli, da nisem edina k mam težave z gospodinskim pomočnikom:)))

    Berni: Jaz pa nimam takega posebnega programa:(

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!