"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

torek, 26. april 2011

So far so...

Glede na to, da smo ostali doma, nam gre kar dobro.
V petek smo barvale.



V soboto pekle:


Nato smo še kolesarili in tekli. Mali kolesarček je bil utrujen,  saj smo prevozili tam okoli 10 km in je vseskozi na polno gonila.


V nedeljo smo skočili na Šmarno. Ja, lahko bi obiskali tudi kak drug hrib, vendar vsak drug hrib, ki ni Rožnik ali Šmarna, zahteva malo več priprav (itak smo pa vsak dan čakali, kdaj se bo uscal :)) in se mi po pravici, ni ljubilo. Popoldne so imele Lumpe spet polno energije in so šli malo kolesarit, oziroma na daljši sprehod z Manimejkerjem.
V ponedeljek smo odšli k eni babici na razvajanje s kosilom in sta punci uživali v zunanjih aktivnostih in dobili nove pričeske.
Nekje vmes so nastala tale oblačilca za veselo druščino. Sploh nisem vedela, da imata toliko barbik. Jaz sem kupila le dve!


No in danes so se napotili v muzej na razstavo Antični Grki na Hrvaškem in popoldne v kino gledat Rio. Lušna risanka. Smo pa videli reklamo za Kung Fu Pando 2 in smo že v pričakovanju.

Jutri skočita punci prespat k drugi babici, potem pa upam, da kak dan na izlet do morja ali pa vsaj malo poplezat. Ko se bo vreme stabiliziralo :). Ma res ne morem  verjet, kje je tisto slabo vreme, ki so ga napovedovali. :)

Aha, jaz se  trudim kar se da, redno tečt. Kar pomeni ene 3x na teden, pa še vedno sopiham kot lokomotiva :(.

3 komentarji:

  1. Tole o vremenu sem danes tudi sama razmišljala. Po moje je najbolje, če si kar vsak dan zjutraj na polno pripravljena, da nekam skočite za pol dneva. Popoldne so pa vsaj v naših koncih konkretne nevihte in tud slučajno ne bi bilo fletno, da bi koga ujela zunaj.
    Sta pa Lumpi prav fletni,ko ustvarjata ☺
    Uživajte še teh nekaj dni. Če ti res uspe s plezarijo, pobožaj skalo še malo zame.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, Barbike...a se lahko pridem malo k vam igrat? Heh, meni manjka te ženske energije...

    Lepe fotke, tudi v lj se da preživljati počitnice čist super...

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo M božala skalo danes tud zate:). Super dan je bil!
    Tashky, zelo redko se igrata z Barbikami. Sam vem kaj misliš, ker jaz pa pogrešam brcanje žoge, tako si na piknikih navadno sposojam otroke:).

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!