"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sreda, 27. julij 2011

Prva 1/2 počitnic

Ne vem če sem že omenila, da sem mlajšo Lumpo izpisala za dva meseca iz vrtca. A zakaj? Najbrž res nisem razmišljala. Sem nekako mislila, da ker bo velika doma ... Res nisem razmišljala! Velika Lumpa  vzame knjigo in bere, medtem ko je mala ko kaki kuža, ki s povodcem hodi po stanovanju in laja, da jo bo kdo peljal porabit energijo. Drugače pa izzove ta večjo in na koncu mene boli glava, sosede pa ušesa. Noben problem ni biti cele dneve z otroki, problem nastane, ko bi rad še kaj postoril poleg tega. Poleg tega imajo različne interese in potrebe, saj sem različnost energije že omenila. Tako ali tako je treba poskrbeti in nakupit še za vseh 5 in najst obrokov na dan ...
Torej glavna je organizacija in nek ritem. Pretolkle smo se čez polovico počitnic, vendar me je ta del z Manimejkerjevo odsotnostjo precej skrbel. 24 ur na dan 13 dni s puncama, brez ure predaha se mi je zdelo, kot da mi bo zmanjkalo zraka.  Na srečo me je rešila tašča, ki ju je vzela čez vikend k sebi, tako da sem si vzela prosto  in  odšla v Bohinj.


  Letos ne bom jeklenka! Sem se pa zato družila z jeklenimi in moram priznat, da zaostajam v vseh pogledih:))). Je pa Bohinj res lep. Žal mi je, da je vreme  tako nagajivo, saj bi res rada skočila na kak hrib. To da sem se zvrnila s čolna in namočila ključ od avta, pa raje ne omenjam. Tudi kolesarjenje v dežju je posebno doživetje:).
Smo pa včeraj skočile na Šmarno in še sreča, da so ovce in koze, ker mišk spet niso imeli.





Za jutri sem obljubljala Trnfest, pa slabo kaže z vremenom.  Jaz takega poletja ne pomnim. Še sreča, da smo bile edini vroč teden na morju.
Kako pa vi prenašate tele "zimske" temperature?

3 komentarji:

  1. Dobro te razumem, ampak tudi to ima svoj čar kajne. Je pa res da je ob teh zimskih temperaturah še težje motivirati in se kam z veseljem odpraviti. Kakšen dan ti priporočam obisk ZOO-ja, moji dve se tam vedno zabavata☺ da lahko kakšno kavico v miru spijem.

    OdgovoriIzbriši
  2. O kako te razumem.
    Bohinj je pa res lep. Tudi jaz bi kdaj tja spet skočila sama. Pa slabo kaže ;)
    Vreme je meni pisano na kožo. Ko je bilo peklensko vroče sem se skrivala pod borovci, ampak sem res komaj preživela :/

    OdgovoriIzbriši
  3. O sotrpinki.
    Seveda, da ma vse svoj čar in jaz mislim da se bo vse obrestovalo. In nikakor ne bi otrokom krajšala počitnice, bi jih pa z veseljem dala za dva meseca na morje, tako kot sem bila jaz. Če bi le lahko.

    Drugače tudi jaz slabo prenašam vročino sam tole, da sem pa v copatih in puloverju pa tudi ni za nikamor!!!

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!