"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sreda, 14. julij 2010

Delovni kotiček

Že davno je tega, ko sem v eni objavi objavila svoj prvi naredi sam podvig Kako obesiti Ikea expedit na steno? In takrat sem tudi obljubila, da bo naslednji projekt miza.
No, ta delovna miza ni nikoli dočakala svoje končne oblike. Vmes smo kupili novo stanovanje in kakršnikoli vložki v urejanje zdajšnega stanovanja so padli v vodo.
Mizo sem si uredila, vendar brez dodanih stroškov in ne po prvotni zamisli, saj sem v mislih bila že v novi šivalnici:)))

Sedaj moj delovni kotiček izgleda takole:



Ima kar nekaj napak:

Miza je absolutno premalo globoka. To je klasičen pult od Ikeje (60), ker sem prvotno predvidla še aluminijast zaključek(10cm) z luknjami za kable. Torej za računalnik potrebujem mizo z vsaj 70 cm globine.

Računalnik in šivalna mašina ne sodita na isto mizo (premočne vibracije). Vem iz izkušenj, ko je moj Yonatan(mac) moral v popravilo. K sreči še v garanciji. Zdaj ga pridno izklapljam kadar šivam.

Manjkajo pokrivala za mašince:)

Aja, pa to je kao pospravljeno. Ko začnem delat, je šele katastrofa:)))

6 komentarjev:

  1. O čem takem jaz samo sanjam in niti slučajno nimamo prostora za tako božanski kotiček.

    Zelo je lep.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, sam to mam jaz v spalnici in res ni fino met tok prahu in mašinarije v spalnici. Zato pa se toliko bolj veselim nove šivalnice:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Miza je lepa, prav tako poličke na steni, je absolutno preveč natlačeno vse skupaj za moj okus. Uau, nova šivalnica? To so tudi moje sanje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljena Kristina,
    se strinjam, da je preveč natlačen tud zame. Sam žal je prostorska stiska in se bojim da v novi šivalnici nov nič bolj:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf, škoda. Jaz bi imela z veseljem šiviljski kotiček ali še raje šiviljsko sobico. Just a dream.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo, zelo lušten in urejen kotiček imaš. Ko bi bil vsaj moj takšen.

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!