"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

petek, 26. oktober 2012

Rek 2.

Se spomnite tele objave. Končno sem jih pobarvala. Ni bilo najlažje. Modra barva se je tako vpila v les, da se kljub brušenju in 2x belem premazu ostali lisasti. Oziroma v beli so se pojavljale zelene ali bolje rečeno turkizne lise.
Na tejle sliki se sicer ne vidi, ampak od blizu niso bili tako lepi.


Tako sem jih ponovno pobrusila in še enkrat prebarvala. Torej dvakratno brušenje in trikratno barvanje. Ni malo dela, ampak kaj ko bo zdaj res lušno kavico na balkonu pit (najverjetneje v deko zavit).
Nujno potrebujem še eno mizico izdelat.

 Kljub lobiranju Lump za barvne stole je prevladala bela. In zdaj ko jih takole gledam, sem se sigurno odločila prav. Krasni so. :)
Fasada in ploščice na balkonu, pa pač niso krasne in imam celo zimo čas, da razmislim kaj bi lahko ukrenila, glede tega.
Gugalnik pa je pristal kar v stanovanju in  krpanka mu zelo lepo pristoji. Najbližje fotelju, kar imamo doma.6 komentarjev:

 1. wauuu kok dobr, se pridem pogugat ;)))
  lp, Ines

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo opravljeno delo in super izbira barve. Mene to še čaka, ker sva par let nazaj poceni kupila dva Rexa, ko še ni bil tak halo z njimi. :) Kakšno barvo si pa uporabila? In meni se ploščice na balkonu zdijo čisto ok.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaz tudi še nisem končala imam še en gugalnik in en stol na zalogi :)
   Barva je bila neka prekrivna bela za ograje ali okna, mislim da Bondex.
   Ploščice so pa kjub svoji lisavosti izredno nehvaležne in od vsega začetko so mi antipatične:)

   Izbriši
 3. joj, mene pa zanima, kje si te stole dobila. moj mož si jih zlo želi.

  tenks:)

  lp

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja mi smo jih imeli doma, še iz mojega otroštva. Drugače pa se jih da pa tule kupit http://rex-kralj.si/izdelki/rex_stoli/.

   Izbriši

Veselim se tvojega komentarja!