"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

nedelja, 6. marec 2011

Nevednost pa taka

To, da nimam kavča že vsi veste. Pol vam je približno jasno, kolk gledamo našo bogo televizijo brez daljinca:).

No in če bi živeli v takem pomanjkanju kot mi, se vam kaj hitro pripeti tako kot meni, da vidim pri znancu na FB tale posnetek.



In sem preprosto šokirana! Od kje se je pa Tale vzel?

Manimejker se je  ravno vrnil z lahkotnega teka (jaz še nisem imela otvoritve sezone, a o tem kdaj drugič) in jaz si že tretjič vrtim posnetek. Z navdušenjem mu pokažem posnetek in mu ga predstavim kot luštnega  fantiča z dobrim glasom. Seveda me je prebral v pol sekunde in rekel, da poje čist O.k. sam mogoče bi ga probala sam poslušat, brez da ga gledam, pa  mi bo sam povprečen.
No kakorkoli. To, da padam na take mal deške neobrite fantiče, ni neko novo odkritje. Je blo pa kr odkritje, ko sem ugotovila, da je Klemen Slakonja  uveljavljena osebnost v slovenskem prostoru in je imel na Hribarju že vrsto precej simpatičnih imitacij.
Uglavnem, sigurno veste več kot jaz.  Jaz bom pa od zdaj naprej hodila z odprtimi očmi :).

5 komentarjev:

  1. O, Klemen, seksi za popizdit. Se pridružujem slinjenju.

    Sem pa zadnjič ostala čisto brez besed, ko sem srečala sošolko z gimnazije tle v Šiški (po poklicu gledališnico) in zraven nje NJEGA. Mi je rekel ŽIVJO, jaz sem pa samo bulila. Haha, ko kaka uročena najstnica.

    OdgovoriIzbriši
  2. Khm, ampak dečko se mal preveč zaveda svojega videza no ... to tud slučajno ni njegov plus (v mojih očeh)
    Pa še skoz mi je najbolj všeč kot Kung Fu Panda ☺

    OdgovoriIzbriši
  3. @Sandra, jaz te čist razumem :)))
    @M, ma sej pravim, da sem čist nevedna glede tega. Tudi Kung Fu Panda je ena izmed naših najljubših pa nisem nikoli opazila, kaj se skriva za glasom:).

    OdgovoriIzbriši
  4. Po tem, ko je včeraj tudi meni prišlo na uho, da Klemen Slakonja ne le dobro zgleda (kar pri meni malo traja, da opazim), temveč tudi dobro poje (kar zaznam še celo jaz), sem si tudi sama ogledala zgornji posnetek, ravnokar pa še Emo na fast forward. Ja, kaj naj rečem: P----, k mi pa na Fejsbuku piše (no, bi mi, če bi ga imela), da sem v resni zvezi ter mati dveh otrok!
    Sicer pa - a ni to že kategorija "mal premlad zame" :)))

    Zdaj pa spat, kajti - Danes so dovoljene sanja, jutri je nov dan :)

    Miss 10 pair Camper

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga @Miss 10 pair of Camper, sej veš bolje iz kategorije "mal premlad zame" kot obratno. Sem pa seveda mislila na vaju z "Miss Retro" in na našo debato o lepoti na filmskih platnih ob pisanju zapisa ;).

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!