"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sobota, 5. marec 2011

Maškarada

Evo tole sem še šivala, pravzaprav dva,  še belega, pa sem ga pozabila slikati preden sem ga oddala mojemu najljubšemu nečaku:).


Tako da Lumpi, sta zopet bili skupinska maska. Pika nogavička je  sposojena od nečakinje in ni plod mojih rok in domišljije.  Medtem, ko slikanje na obraz je.




Smo se pa tudi skupinsko našemili :)

 Manimejker, bi moral biti Kakadudel od Ribiča Pepeta, ampak je ideja prišla prepozno.
Drugače sem pa ugotovila, da imam že celo zbirko doma izdelanih  pustnih kostumov in da bi lahko imela izsposojevalnico.

Evo pa še oblečeni v preteklih 4-ih letih.:)

Metuljček in rožica



 Mini Miška in Pluton

 Pujsa Pepa in Levček

 Pa še muca in kuža za družbo.


Mi smo odšli v pasažo Maximarketa in nato še v mesto.
Res lep dan!
Kaj pa vi, ste kaj pustovali?

8 komentarjev:

  1. Kakšen super kostumi! Konjiček je res odličen.
    Pa čisto vsaka slika je paša za oči. Po moje bi res lahko imela izposojevalnico, ker očitno znaš in imaš ideje. Pa tisti kostumi v trgovinah meni niso najbolj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res odlične ideje imaš za pusta vsako leto. Konjiček mi je nad vsemi.

    Mi smo bili na pustnem rajanju v centru. Manca se ni hotela našemiti, ker se je skujala. Tamala dva imata pa taki maski, da se ju čez bundi nič ne vidi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz Hanne letos nisemnič maskirala...se mi zdi še premajhna. Drugo leto bo bolj zanimivo...do takrat se pa morem naučit malo bolj šivat, ker tudi meni kupljene zadeve niso najbolj všeč. Sploh kake ninđa želve pa spidermani...vse po istem kopitu :$ (poklicna deformacija verjetno) ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ups...pozabila pa pohvalit tvoje mojstrovine. Skupinska metuljček in rožica sta tak kjut! :) Ampak konj pa zmaga! :) Sam konj je že kr zahtevna zadeva za zašit...dobra si!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem za pohvale.
    Meni se pa ravno zdi čar pusta, kolk se kdo znajde.
    In ne kdo bo boljše kupil. Po drugi strani, pa si ne predstavljam, kako je če tega ne bi znala. Meni je namreč moja mama tudi šivala kostume in da ne govorim, kako je namazala skoraj pol vasi :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Ej, super pustne kreacije si sestavila, waw. Daleč najbolj pa me fascinirajo poslikave obrazov. Očitno ti je mami predala ta svoj talent.
    Pa še firbec - uporabljaš kakšne posebne barve, da so tako močne?

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja kreativnost je definitivno prišla po mami:)
    Barve so pač te, ki se mažejo s čopiči (Muller). Sam ker so bile od lani in mal suhe sem jim dodala kapljico vode, pa se mi zdi da so šele tako pridobile na intenzivnosti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja prav super kostimčki so vsi po vrsti, ampak tale letošnja Pika na konju pa zmaga! Prav luštni ste vsi. Všeč mi je da se našemite kot družinica.

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!