"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

torek, 15. februar 2011

Oddajamo stanovanje

Evo še eno vprašanje za poznavalce ali pa zgolj mnenje.

Najprej nekaj podatkov:

Stanovanje je locirano v Spodnji Šiški zraven tovarne Union v neposredni bližini Tivolija in 10 minut hoda do centra. Je v 1. nadstropju 4 nadstropne stavbe. Velikost je slabih 60m2. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno 2003, zdaj pa je sveže prepleskano in nanovo prelakiran parket. Ostalo pa si oglejte na fotografijah.

Vhod in hodnik


Kuhinja in dnevna


Mala soba



Spalnica 


Kopalnica 


Tloris
 Zdaj pa vprašanje.
Koliko se vam zdi realna najemnina za takole stanovanje. Z realno, mislim najemnino, ki jo plača najemnik in ne tisto ki se oglašuje. Oprema na fotografijah ostane notri z vsemi stroji.
Aja, pa Landlord je prijazen, in gospa Landlordica je lastnoročno spucala stanovanje ;).

10 komentarjev:

  1. Vsaj 500 evrov. Tolko plačujemo mi za malo več kvadratov, ampak malo slabše opremljeno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sestra je lani spomladi plačevala 650€ za 45 kvadratov v teh novejših blokih z oranžno ograjo v Sp. Šiški. Sicer komplet opremljeno, ampak samo kopalnica in spalnica ločeno, vse ostalo vse v enem + balkon, klet in garaža. Za malo več občutka :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Stanovanje je prekrasno. Poglej malo po Salamonu in nepremicninah.net. Moje menenje je, da tam med 600-700 Eur ... Jaz dam za 57 kavdarov 35 let starega stanovanja z isto toliko starim pohištvom nikoli obnovljenega 400 eur

    OdgovoriIzbriši
  4. Ravno to sem, želela. Konkretne podatke. Sej oglase sem si pogledala, samo so le oglasi.
    Hvala vsem trem!

    OdgovoriIzbriši
  5. treba gledat tud na to da so vse cene napihnjene... malokdo si lahko privošči +500€ samo za najemnimo, potem so tu še stroški, ki pridejo 100€ in več... za tako stanovanje najbrz kar 200€

    700€ je pa že ena minimalna plača. zdej od novega leta je minimalc 748,10€ ..

    meni se to zdi drago. pa tudi cene najemnin so napihnjene. zdej pa po želji, vedno se najde koga za nafarbat. ko pa iščeš okoli pa vidiš da za neke bajne cene stanovanja tudi po več mesecev ne dobijo podnajemnika, v tistem času bi z nižjo najemnino že not prinesel razliko.

    potem pa še vprašanje a je to neto ki ga zelis dobit, al bruto... se pravi je v tej ceni ze vsteta davščina ki jo plačaš drzavi, al boš za tisto razliko še nabila podnajemniku evrčke... no tko. :D

    peter

    ps. jst k sem bolj reven, in tudi iščem stanovanje bi dal 400€ ampak jaz si več ne morem privoščit, in ne pravim da ne dobiš koga za več. :D

    če pa oddaš, lahka pošlješ mail na peter.pecenko@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. A ima stanovanje števec za vodo in števce na radiatorjih? Koliko pa znašajo mesečni stroški?
    Uau, nore cene! Si nikakor ne predstavljam, kdo si to privošči?! Precenjeno. Ne samo to, ampak vsa stanovanja. 60 kvadratov za recimo 4 člansko družino. Premajhno in predrago. Bogati si pa itak kupijo svoje stanovanje, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  7. Peter se strinjam s teboj.
    Ampak tko kot ti praviš, da si ne moreš privoščiti, da bi dal več za najemnino, si jaz ne morem privoščit, da bi oddajal flet za 300 evrov prijatelju. Časi niso najbolj rožnati. Najemnine in cene stanovanj, pa ne padajao tako (vsaj v Lj), kot napovedujejo, že od kar pomnim.

    Anonimni, mi smo živeli v tem stanovanju štirje, je bla mal gužva, sam ni blo pa nevzdržno. Niti slučajno se nimam za bogato, samo prioritete so pač različne in stanovanje se mi zdi najvarnejša naložba.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super stanovanje. Upam,d a si ga oddala, vsekakor je vredno 700 €. lpMIa

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala Mia.
    Stanovanje je oddano za cca eno leto.

    OdgovoriIzbriši
  10. Stanovanje se zopet oddaja.
    http://tinasurfazavas.blogspot.com/2011/07/stanovanje.html

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!