"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

torek, 12. junij 2012

Končno nove

Ja že na Kraškem maratonu sem bila ob dva nohta zaradi starih superg, pa sem še kar vztrajala tako da so mi na trojkah dobesedno razpadle :) In ko se je to zgodilo sem le preverila, da jih imam že vsaj dve leti in da so seveda pretekle več kot 1000 km in da se jim leta le poznajo. Pa sem se odločila, da bom šparala:) in sem šla s kupončkom od teka trojk v Intersport. Prijazni prodajalec se je z menoj ukvarjal vsaj 45 minut in na koncu nisem kupila nič:(. Nisem si upala vzeti Nike-ic brez blaženje, ker sem nekoč imela zelo boleče koleno od premehkih copat. Pa občutek mi pravi, da moram imeti en copat, da si ga obujem in tečem kot se mi zahoče. Seved bi rada znala tudi bosa tekat, sam sama vem, da to ne gre iz dons na jutr , čeprav mislim da ne tečem več na peto, vem pa ne! Drugače so se prejšne Nike-ice izkazale, razen na zadnjih dveh tekih, zato sem poiskala enak model na internetu. Telele.


O.k sam na te pa ni nobenega popusta, pa še med dražjimi Nike-ovimi modeli so :(.
 V končni fazi sem malo popustila in jih naročila iz Anglije, sicer v drugi barvi (niso imeli te barve v moji številki) so bile pa 30% cenej. In takele so čist lepe, ker jih še nisem sprehodila v dežek, jih je škoda.

3 komentarji:

  1. Luštne!
    Naj ti dolgo in dobro služijo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tina, tiste s fotke so nadnoro lepe. Nadnoro! Kaj to pomeni brez blaženje...tudi te jih nimajo blazno, je to enostavnejši model,....?

    tudi jaz ne vem kako tečem, če gledam slike z maratona - kartastrofa, dobesedno na peto, majke mi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sej jaz bi tud ta prve, sam so druge enak model pa 50€ cenej! Pa itak dokler tečem v 8 let stari majci Pot ob žici so še tele prenobel! :)
      Drugače pa je to blažen model, pa mal trši opetnik ima ker sem jaz "platfusar" in posledično pronator in če se mi noga med tekom zvira jo koleno koregira in od tu bolečine v kolenu. Seveda je rešitev močno okrepit vse mišice in vezi okoli gležnja, da se to ne bi dogajalo, sam sej veš....

      Izbriši

Veselim se tvojega komentarja!