"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

sobota, 12. februar 2011

Sport Billy bag

Da ne bom partibrejkerca kot je rekla Sandra, objavljam tole urejeno zmešnjavo :-) . Je skoraj ne retuširana, :-) . Drobtine sem pač stresla v banjo in ne na tla.


Po tejle sliki bi jaz rekla, da sem hišnik. Trije šopi ključev, imbus in šraufencigar:))). Pa malico imam zmeraj s seboj:).  Ja in vem, rabim bolj odraslo stekleničko za vodo. Svojo sem izgubila in sem si eno od punc sposodila.
No, grem gledat vaše torbice!

11 komentarjev:

  1. Haha. No, a sem rekla, da bo super pisana in super zanimiva. Bravo, Tina! Če se mi bo slučajno pokvarlo kolo sredi Tivolija in boš ti zraven, ti ga takoj prepustim. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. In če nama ga slučajno ne uspe poravit, v kar dvomim, se lahko razjokava, ker mam 4 komplete robcev s seboj :D .

    OdgovoriIzbriši
  3. LOL

    Al pa počakava na odrešitev zleknjeni pod kakim drevesom, glede na to, da nosiš s sabo tudi malico. Jaz bom pa na skrivaj upala, da imaš v tisti flaški še kaj drugega razen čaja, hehe.

    OdgovoriIzbriši
  4. Aja, pssst, pa še mojo magično rdečo škatlico mava, če bi možje predolgo hodili to the rescue. :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja ob tej tvoji magični škatlici, sam da je bila vijolična, sem jaz pridelala dve lumpi:))). Tko da jaz sem zdej na bolj zihr varianti, ker se mi ne ziba več :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Aja, z vijola nastanejo take nasmejane punčke z dolgimi laski. Joj, jaz sem pa vedno kupovala tardečo. Iz tardeče nastanejo divjaki, btw.

    OdgovoriIzbriši
  7. ts ts ts, ledene kocke za malico :-)
    jaz pa iščem kakšno jabolko, banano, jogurt, ko pišeš o malici :-)
    (pri hišnikovi opremi si pozabila našteti olfa nož. Ali to rabiš za samoobrambo v Tivoliju?)

    OdgovoriIzbriši
  8. @akvarij :-) v modri škatlici je manši prigrizek. Tokrat so notri shortbreadi, včasih pa krekarji ali pa brusnice, nekaj kar meni ali lumpam dvigne sladkor sredi Tivolija, da nas ne prime ta-sitna. Ledene kocke so pa zgolj posladek:-).
    V Tivoli pa nikoli ne hodim tako pozno, da bi me lahko postalo strah:). In zadnje čase sem res hišnik in čistilka v enem!

    OdgovoriIzbriši
  9. Saj je bil samo hec :-)

    Sicer pa; katera mama ni hišnik, čistilka in še kaj obenem?

    OdgovoriIzbriši
  10. Sej vem, da je bil hec. Čeprav od moje kolegice mamo, so pred 20 leti zabodli z nožem v Tivoliju in se ga v temi res izogibam.

    To glede mam, se pa strinjam:)))

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!