"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

ponedeljek, 24. januar 2011

Staro - novo

Evo spopadam se še z zadnjimi škatlami. To so tiste vrste škatel, kjer je notri vse živo, vse tisto ne nujno življenjsko pomembno, vseeno pa nimaš srca vse skupaj zabrisati v smeti. Če pa že,  je pa treba vse sortirat glede na sestavo :). Najbolje bi bilo, če bi jih Manimejker ponesreči odnesel v smeti, jaz bi potem tulila ene dve uri nanj, potem pa pozabila na vse skupaj.

Da ne govorimo, koliko odpadkov je. Škatel, stiroporja, polivinila... Mojstri so vse hoteli vreči kar v navadne smeti. Jaz pa Manimejker pa sva pa sva večino prebrala in ga ločeno basala v smeti. Nekaj pa tudi odpeljala na ekološki postaja v BTC. Dela je seveda veliko več, vest pa je tudi bolj čista.

Najboljša prijateljica zadnjega tedna je tale mašinca. En dan vrta in sestavlja, drugi dan pa razstavlja. Staro stanovanje gre namreč v oddajo in potrebno ga je prebeliti in pobrusiti parket. To pa je zahtevalo tudi delno demontažo pohištva. Tokrat pokažem eno slikco "starega" stanovanja. Tako prazno, osamljeno.

Tistih nekaj, ki jih je prišlo pofirbcat že v novo stanovanje, pravi da je novo precej podobno staremu. Kako tudi ne. Saj sva obdržala vse stvari, ki so nama bile všeč pri prvi prenovi in jih prenesla v novo. Skušala pa  sva izboljšati napake od prve prenove.

Koliko nama je to uspelo, pa raje kdaj drugič!


7 komentarjev:

  1. Zdej bom pa res fouš. Vse imate tako prostorne in svetle kuhinje.
    Tina, kuhinja zgleda super. Kaj imaš na steni (nad pultom)?

    OdgovoriIzbriši
  2. Saša to je tastara kuhinja! Ta ima take bele mozaik ploščice z črnimi fugami. V novi imam steklo to pokažem pa drugič:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da si res napisala "slikco starega stanovanja".
    Tolk' dobro imaš staro kuhinjo?! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. A to je stara kuhinja?!? Tako lepo počiščeno in pospravljeno, kot bi jo ravnokar sestavili. Komaj čakam, da vidim novo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Khm, kdaj si že rekla, da lahko pridemo na obisk? :D

    OdgovoriIzbriši
  6. @kristina; vidiš tebi se zdi počiščeno, meni pa je tako osamljeno. Navajeni smo bili da je vsaj pol mize zasedeno z sadjem, rožami, orehi...

    @sandrica, itak da ste vabljeni, se namenimo za kake igralne urice, sam trenutno smo bolne:(

    OdgovoriIzbriši
  7. A vi tudi? Mi tudi, haha. Viroza.

    Naj nam vsem hitro mine.

    OdgovoriIzbriši

Veselim se tvojega komentarja!