"Slovnično občutlivim, ne priporočam branje bloga" :)

četrtek, 24. januar 2008

Nakup tedna

Predvidevam, da nisem edina. Stanovanje sva začela opremljat pred štirimi leti, pa nam manjka še milijon stvari, mogoče bo lažje opisat, kaj nam ne manjka.
Tokrat raje o nakupu. V ponedeljek sem končno kupila malo poličko za v tuš. Navdušena sem. Dolgo sem iskala poličko za šampone in milo, katero se bo dalo enostavno montirati, beri ne bo potrebno vrtat lukenj, posledično menjat kahlic ob neprimernem vrtanju, torej enostavna, estetska in uporabna. Nekoč so imeli nekaj podobnega v Ikei, mislim, da je bila mišljena za na tuš vrata, vendar tista ni našla poti do nas. Tale pa je.



Montiranje je bilo enostavno, brez poškodb, in kljub uporabi je še na mestu. Ker sem v prvo izbrala najprimernejšo mesto, pa tudi če ne bi, saj je premontaža enostavna!
Ko se je bom naveličala, bom kupila še eno, v drugi barvi;). Ko bo umazana, jo bo opral pomivalni stroj in ko bodo pajkci popustili, jih bom prav tako oprala in ponovno namestila. Načeloma nisem ljubitelj plastike, sam Koziol se je pri nas že izkazal. V Ljubljani se Koziolove izdelke dobi v salonu Darila Rokus, prek spleta, pa verjetno še kje...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Veselim se tvojega komentarja!